RÉSZLETEK

Kenyeres András

A Kenyeres Coaching alapítója és tulajdonosa Kenyeres András. Tanulmányait a Debreceni Egyetem természettudományi és mérnöki karain végezte. A vállalkozásának megalapítását megelőzőleg több mint 15 évig a legjelentősebb hazai/külföldi multinacionális vállalatoknál töltött be vezető pozíciót.

András jó néhány évvel ezelőtt találkozott már a coaching intézményével, több esetben segítette karrierjének alakításában, teljesítményének, hatékonyságának növelésében. Mindezek mintegy természetes folyományaként, az üzleti élet területén tapasztalt szakemberként és az emberek fejlődését, segítését, támogatását fontosnak tartó egyénként lépett tovább a coaching hivatás irányába. Meggyőződése, hogy a coaching mindenki számára ajtót nyithat egy önbizalommal teli, sikerekben gazdag jövő felé, ahol tudatosan alkalmazzák az egyének erősségeiket, sodródás helyett kezükbe veszik sorsuk alakítását.

András minden tudásával azon munkálkodik, hogy támogassa azokat, akik tenni akarnak karrierjük, életük alakulásáért, hisznek sorsformáló képességükben és bizalmukkal megtisztelve úgy döntenek, együtt dolgoznak egy, az ügyfél által kitűzött cél elérés érdekében.

András business coach képesítéssel rendelkezik, az IAC nemzetközi coaching szervezet (International Association of Coaching) rendes tagja. Ülései és előadásai magyar és angol nyelven történnek. Rendszeresen tart coaching-szemléletű workshopokat. Gyakran veszt részt szakértőként különböző médiafelületeken, rádiókban, TV-ékben; nagyon fontosnak tartja, hogy mindenki számára világos legyen, hogy miről szól a coaching, miben és hogyan segíthet az embereknek, illetve, hogy ő személyesen hogyan, milyen módszerekkel, attitűddel támogatja az ügyfeleit? András rendszeresen blogol, illetve szakmai cikkeket közöl különféle médiafelületeken és oldalakon.

2017 januárjától András felkérést kapott a Magyar Vízilabda Szövetség férfi válogatott szövetségi kapitányától a mentál tréneri pozíció betöltésére. Azóta, párhuzamosan az üzleti coachinggal támogatja, segíti a válogatottat abban, hogy céljaikat elérjék, tudásuk legjavát hozzák egy ország legnagyobb megelégedésére.

2018 szeptemberében indította útjára podcast műsorát Igenek és nemek címmel. Ebben a műsorban izgalmas és érdekes emberekkel, tanulságos történetekkel és mindig aktuális témákkal foglalkozik; a podcats hajtóereje a kíváncsiság, a tanulni akarás, az, hogy mennyi mindent tanulhatunk egymástól, amennyiben beszélgetünk és meghallgatjuk egymást, odafigyelünk egymásra.

2019. szeptemberében jelent meg első könyve Győztes gondolkodás címmel a HVG Könyvek gondozásában.

András családjával, feleségével és két gyermekével Budapest mellett él. A coaching mellett szenvedélye a zenélés, gitározás, zongorázás. Emellett imád teniszezni, illetve a természetben barangolni és sokat olvasni.