KÖNYV

Kenyeres András – Figyelemkontroll (HVG Könyvek)

Kenyeres András – Győztes gondolkodás (HVG Könyvek)

Kedves Mindenki! Örömhír 😉
Két év munkája meghozta gyümölcsét, vagyis hamarosan megjelenik második könyvem, a Figyelemkontroll.
Az utóbbi időszakban a figyelem tematikája erősen lekötötte a figyelmemet és ezt az utat, meglátásaimat, tudásesszenciát és javaslatokat kaphattok a könyv segítségével arra az esetre ha szeretnétek a figyelmetekre jobban ügyelni, vagyis tudatosan számotokra jól megválasztani, hogy hova adjátok azt a hihetetlen értéket, amelyet manapság lépten-nyomon sikeresen rabolják…
Izgalmas út volt, illetve még talán csak most kezdődött el igazán. Nagyon izgalmas ez az időszak, amikor a szavak kikerülnek a nagyérdemű elé. Köszönöm a HVG-Könyvek Kiadónak, hogy bizalmukat ismét belém helyezték, hogy megírhattam azt a könyvet, amelyre vágytam és eljuttathatom a széles közönség felé.

Megjelenés: 2021. 11. 30. – Előrendelhető itt: https://hvgkonyvek.hu/konyv/figyelemkontroll
Könyvbemutató: 2021. 11. 27. 16.00 Millenáris D-Pavilon (a részvétel ingyenes)

Kenyeres András – Győztes gondolkodás (HVG Könyvek)

A sikeres sportoló mentális felkészülése 11 lépésben

Mitől lesz egy sportoló eredményes?
Hogyan érhetjük el a maximumot anélkül, hogy kiégnénk?
Mit tanulhatunk a sikeres sportolóktól a civil életben?

Sokak szerint a sikerre születni kell, pedig az valójában kitartó tanulás eredménye. Egy sportoló mentális tudatossága, felkészültsége – sportágától függetlenül – aktívan támogatja a fejlődését. Ha megtanuljuk, hogy mit tudunk elérni saját akaratunkból, megismerjük erősségeinket és gyengeségeinket, és ha ezeken tudatosan dolgozunk, akkor olyan munícióra teszünk szert, amire egész életünkben építhetünk. Ha beépítjük hétköznapjainkba a könyvben bemutatott módszereket, jobb sportolóvá válhatunk, és önismeretünket is fejleszthetjük.
A könyv nemcsak mentális állóképességünk javításának elméleti hátterét vázolja fel, de hazai és külföldi sportolók példáin és könnyen elsajátítható gyakorlatokon keresztül segít a teljesítmény fokozásában.
Kenyeres András coach, a magyar férfi vízilabda-válogatott mentáltrénere és kommunikációs tanácsadója hathatós segítséget nyújt annak, aki ki akarja hozni magából a maximumot mind fizikailag, mind szellemileg, ugyanakkor pozitívan meg akarja élni az élsport mindennapjait.

„A csapat sikere közös munkák eredménye. A győztes gondolkodás elsajátítása a célok megvalósítását segíti – sportolóként, edzőként és magánemberként egyaránt.”
MÄRCZ TAMÁS, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, olimpiai bajnok vízilabdázó

Linkek a különböző formátumokhoz:

Könyv

Hangoskönyv

E-könyv (ebook)