RÉSZTVEVŐK VISSZAJELZÉSEI

Néhány mondat, betekintő gondolat azoktól, akik korábban részt vettek a képzésen:

„Rendkívül fontos dolgokkal foglalkoztunk, ráadásul ez itthon viszonylag kiaknázatlan terület, amire óriási szükség van sporton belül és kívül egyaránt. Az oktatás magas színvonalú, de szórakoztató volt, nem száraz.

Élvezetes, és izgalmas.… kiváló tematikával felépített tanmenet; a feszített tananyag mellett..gyakorlatorientált képzés

Strukturált tananyag, érthető előadásban, gyakorlatokkal tapasztalva, megélve az egyes helyzeteket…

Rávilágított dolgok fontosságára, melyek mind a munka, mind a magánélet területén igen jelentősek. Hasznos és pozitív kapcsolatokra tettem szert. Elindított egy olyan úton, amit szenvedéllyel tudok járni. Azért ajánlanám másoknak, mert az élet legtöbb területén kamatoztatható tapasztalatokkal és tudással gazdagít.

Nagyon komoly elmélyülés lehetőségét adta ezekben a témákban. Inspirációkat kaptam, Egy remek, jó humorú, jó hangulatú csapatot, szuper, nevetésben gazdag péntek délutánokat, tartalmas beszélgetéseket, tükröt, önismeretet, támogatást, mély érzéseket, gondolatokat, hullámvasutazást, rendszert, érzelmi bombát kaptam.

Ami miatt ajánlanám, az András személyisége, szuper előadásmódja, közérthető megfogalmazása, valamint a tanfolyam tartalma miatt. Remek önképzési lehetőség is egyben és nem mellékes az a fantasztikus csapat sem, amit a képzés által volt lehetőségem megismerni. újabb ötleteket, amelyekkel még jobban megismerhetem ezeket a területeket. Azért ajánlom, mert jól követhető, a lényegre koncentrál, érzékletesek a példák és sok a megbeszélés, interaktív. Lehet kérdezni, nincs rossz kérdés. Ellenben van sok türelem és empátia András részéről.

Nehéz röviden leírni, hogy mit adott a tréning, mert rengeteget tanultam. Most tudatosult bennem igazán, hogy milyen fejlődési potenciál rejlik abban, ha olyan dolgokat csinálunk, ami a komfortzónánkon kívül esik. A tanfolyam segített abban, hogy lehetőségként nézzek rá konfliktusos helyzetekre. Új szokásokat alakítottam ki. Úgy érzem, hogy tréning elvégzése óta jobban / értve tudok figyelni arra, amit mások mondanak.

…nagyon jól összeszedett és rendszerezett tudást nyújt.

…egy nagyon motivált, lelkes csapat tagja lehettem, mely számomra is inspiráló volt.

…egy teljesen új nézőpontot, szemléletet és gondolkodásmódot adott, amit mind a munkám területén, mind a magánéletemben és saját magam fejlesztésében jól fogok tudni használni. …ajánlanám másoknak is, hogy ha sportolóval foglalkoznak, vagy szeretnének a jövőben ilyen területen dolgozni ez mindenképp legyen benne a terveikben.

Hihetetlen nagy felismeréseket adott, amiből táplálkozni lehet, erőt meríteni, fejlődni és tanulni. Maximálisan elégedett vagyok! Hihetetlenül tetszett az a flexibilitás és profizmus amivel András vezette a képzést!”

SZEMÉLYES SPORT MENTÁLTRÉNER KÉPZÉS: https://kenyeres.com/sport-mentaltrener-kepzes/

ONLINE SPORT MENTÁLTRÉNER KÉPZÉS: https://kenyeres.com/online-sport-mentaltrener-kepzes/